“Podnies swoje kwalifikacje !”

Partnerzy

Nawigacja

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Aktualnie online

Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 4
Najnowszy użytkownik: ania

ODiDZ


Z przyjemnością informujemy, że nasz Ośrodek otrzymał znak jakości:

SZKOLENIE CARVING

edyta dnia lutego 09 2015 Drukuj

GŁÓWNY CEL SZKOLENIA:
Nabycie umiejętności rzeźbienia w owocach i warzywach. Zapoznanie się z nowymi trendami w dekoracji dań i potraw. Rozwijanie umiejętności manualnych przydatnych podczas aranżacji potraw. Rozwijanie kreatywnego podejścia do dekoracji bufetów i stołów bankietowych. Nabycie umiejętności samodzielnej pracy i osiągania konkretnych wyników. Nauka posługiwania się ostrymi narzędziami i zasady obróbki wstępnej warzyw i owoców.